PETANI TERKEJUT INGATKAN JUMPA DUIT SYILING LAMA. SLPS DICUNGKIL RUPA²NYA…

Seorang petani dari Zheijiang, China, pada mulanya menyangka menemui sebuah artifak kuno, seakan-akan duit syiling lama. Melihat daripada garisan-garisan pada objek tersebut, ia benar-benar kelihatan seperti artifak kuno, dan kelihatan sangat cantik, misteri malah bernilai. Setelah di cungkil keluar, alangkah terkejutnya petani itu apabila objek yang disangkakan syiling lama, rupa-rupanya adalah seekor……….. 🙄🙄😮😮😆😆

Petani TERKEJUT Ingatkan Jumpa Duit Syiling Lama. Slps Dicungkil Rupa²nya…| MYISLAM INFO – Seorang petani dari Zheijiang, China, pada mulanya menyangka menemui sebuah artifak kuno, seakan-akan duit syiling lama.

Melihat daripada garisan-garisan pada objek tersebut, ia benar-benar kelihatan seperti artifak kuno, dan kelihatan sangat cantik, misteri malah bernilai.

Setelah di cungkil keluar, alangkah terkejutnya petani itu apabila objek yang disangkakan syiling lama, rupa-rupanya adalah seekor labah-labah besar!

Labah-labah yang dikenali sebagai ‘ravine trapdoor spider’, spesis Cyclocosmia ricketti adalah spesis labah-labah yang jarang ditemui. Corak pada badannya bertindak sebagai perisai yang menghalangnya daripada serangan musuh ketika labah-labah berkenaan bersembunyi di dalam lubang.

Kredit : MyIslam Info. Via- Era FM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *