Per0gol Tak Sempat Rog0l Sebab Pancut Awal. Ini Punca Kejadian Tersebut……

Di Indonesia seorang perogol tidak sempat merogol mangsanya akibat pancut awal kerana tidak tahan menahan nafsu serakahnya.

Riski atau dikenali sebagai Yaya adalah suspek yang terpaksa berdepan dengan pihak polis atas perbuatannya lucahnya.

Beliau telah diserahkan oleh orang ramai yang menahannya setelah seorang pelajar sekolah menenagah yang hampir dirogolnya di Garut, Jawa Barat membuat aduan. Tidak itu sahaja, Riski turut mengugut mangsa dengan memaksa beliau menyerahkan wang kepadanya.

Tak sempat rogol

Kejadian bermula apabila mangsa yang baru pulang dari sekolah ke kampungnya di Cirawa Jati. Oleh kerana jarak sekolah dan rumahnya agak jauh, beliau terpaksa merentas kawasan estate untuk sampai.

Di dalam perjalanan itu, beliau telah dihalang oleh suspek. Mangsa kemudiannya diheret ke sebuah pondok di ladang itu tersebut. Ketika hampir dirogol oleh suspek, mangsa meronta-ronta untuk mengelak dari suspek.

Akibat dari rontaan tersebut, nafsu suspek semakin meluap-luap terhadap mangsa. Akibatnya beliau mengalami ejakulasi awal sebelum sempat memperkosa mangsa. Kejadian rogol tersebut gagal dilakukan oleh suspek.

Oleh kerana suspek tidak dapat merogol mangsa, beliau telah memeras ugut mangsa dengan memaksa mangsa menyerahkan wang kepadanya. Dan selepas itu beliau meninggalkan mangsa di pondok tersebut.

Mangsa kemudiannya meminta pertolongan daripada orang yang lalu lalang di kawasan ladang tersebut. Selepas aduan dari mangsa, orang ramai bergegas mencari suspek dan memukul beliau sebelum diserahkan kepada pihak polis.

Dunia Terbalik – Wanita Cantik Rogol Lelaki di Zimbabwe

Tiga wanita cantik di Zimbabwe telah dihadapkan ke mahkamah atas tuduhan merogol empat lelaki untuk mendapatkan sperma mereka bagi tujuan upacara ritual.

Sophie Nhokwara (26), Netsai Nhokwara (24), dan Rosemary Chakwizira (28) ditangkap kerana terlibat dalam kemalangan dan polis menemukan 31 buah kondom bekas di dalam. Mereka menghadapi 17 tuduhan kerana melakukan serangan tak senonoh bukan kes pemerkosaaan kerana tindakan memperkosa lelaki bukan kejahatan di negara itu

Wanita cantik rogol lelaki ahli sindiket

Pihak polis Zimbabwe berkata ketiga-tiga wanita ini mungkin adalah sebahagian daripada sindiket yang menggunakan sperma untuk upacara ritual tradisi yang dipercayai boleh membuatkan mereka menjadi bertuah dan kaya.

Sembilan orang lelaki telah tampil mengaku menjadi mangsa serangan mereka. Lelaki-lelaki ini dikatakan mengalami trauma dan memerlukan terapi dan khidmat kaunseling selepas peristiwa mereka dirogol.

p/s: Kalau kat Malaysia mesti ramai lelaki yang meng’offer’kan diri untuk menjadi mangsa rogol wanita-wanita cantik ni!

Sumber: http://www.ayahandawatlek.com/uncategorized/perogol-tak-sempat-rogol-sebab-pancut-awal-ini-punca-kejadian-tersebut/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *